Referanser

 

     "Vi kan anbefale andre å reise med SpainActive. Turene er godt organisert, med hyggelige og hjelpsomme guider, god oppfølging og rask respons på alle henvendelser. Det er også veldig samlende og fint for gruppe at foreldre & søsken kan være med på samme opplegg. Dette bygger samhold og gir en god heiagjeng på tribunen."
Gro Anita Kåsa Poulsen og Endre August Pettersen / nestleder Søgne Håndballklubb / trener

    

     "Godt organisert. Hjelpsomme guider. Ingen forespørsler var for mye. Gode priser. Vi kommer tilbake!!!"
Fiona Kennedy / The Brittish National Team

  

 

     "Nydelig service fra SpainActive, utenlandsk motstand og bra vær. Veldig god dialog hele veien med Alex og Johan. Spesielt bra når vi fikk en spiller på sykehus med brukket håndledd. Da viste SpainActive kvalitet og seriøsitet!!! Enkelt fra start til slutt. Deilig å fikse alt hjemmefra og bare nyte når man vel er på plass."
Raymond Lindquist / Håndballspiller Nit-Hak HK, Vestli IL, Ammerud IF og Staffanstorps HK

  

"100% fornøyde. Meget tilstedeværende og hyggelige guider. Alltid smilende og positive og med god lokal kunskap."
Helle Vines Ertsås/ Spilt håndball selo 1 div og elite,Sandefjord tif J06

  

 

Les mer: Håndball Referanser

2020 hvam Erik Storli Anne Marte Skovli 100x100"Alle aktiviteter er i umiddelbar nærhet. Det tilbys et bredt utvalg av idretter. SpainActive guide var godt tilgjengelig under hele oppholdet. Vi fikk hjelp til å skreddersy et opplegg som passet alle elevene godt. "Alle aktiviteter er i umiddelbar nærhet. Det tilbys et bredt utvalg av idretter. SpainActive guide var godt tilgjengelig under hele oppholdet. Vi fikk hjelp til å skreddersy et opplegg som passet alle elevene godt."
Erik, Anne-Marte, Elisabeth, Ida - Hvam VGS 

 2020 olav dunn Rune Elden 100x100"Turen var godt organisert hele veien. Fleksibelt. Gode muligheter for å endre underveis under oppholdet. God og tilstedeværende guide."
Rune - Olav Duun VGS

 

  2012 hurdal frode"Vi har brukt SpainActive med flere av våre klasser i mange år og er veldig fornøyde . Gode til å filpasse opplegget til vårt behov og veldig hjelpsomme under oppholdet."
Frode - inspektør-lærer,  Hurdal Folkeghøyskole

 

 2019 trine toppidrett telemark 1"Anbefaler SpainActive. 100% fornøyd. Kort vei til hall og styrkerom. Alt er helt topp."
Trine, en av tidenes beste norske håndballspillere,  Toppidrett Telemark

 

 

 2019 Oystein 100x100"God atmosfære. Passe stort sted med kort avstand til arenaer. Hjelpsom guide. Kort vei til fasiliteter, bra oppfølging.Prisgunstig."
Øystein Håndball og tennis -  Sandefjord Tennis

 

 

Les mer: VGS Idrettslinje Referanser

2020 snogg linn 100x100"Gode fasiliteter, behjelpelig guide, enkelt og godt organisert."
Linn Marie Stølan Herfoss - trener

 

 

2020 snogg tommy 100x100"Meget god kontroll på alt. Tilgjengelig og diktig guide - anbefaler SpainActive på det sterkeste."
Tommy Svindal Larsen - trener,spiller, leder

 

 

2020 Jon Petter"Oppholdet vi hadde i fjor i Barcelona var helt topp. Og det kan varmt anbefales. Flott service, fint hotell og flott sted."
Jon-Petter, Lisleby fotball

 

 

2019 Frode Telseth snogg"Guiden behjelpelig og har et veldig godt nettverk. Alt er godt tilrettelagt."
Frode Telseth, Snøgg

 

 

2019 Per Christian Bergli voll 2"Ja vi anbefaler gjerne SpainActive. Veldig bra organisert og tilrettelagt. God oppfølging under oppholdet.
Per-Christian Bergli - Voll IL

  

 

Les mer: Fotball Referanser