Håndball Treningsleir

MEGET KOMPLETT LØSNING: skriv en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for et tilbud

Antall dager er fleksibelt

Vi har erfaring fra 2002 med arrangement av treningsleire. Vi har personlig kontakt med mange spanske lag. Gode treningskamper er garantert. Noen legger inn en toppkamp fra Liga Asoba for å få med seg denne erfaringen. SpainActive har tilgang på biletter. Håndball i Spania har veldig høyt nivå og selv om det spilles på en litt annen måte enn i Norge, kan man lære mye her. Målet er at man utvikler seg som spiller, nyter oppholdet, styrker lagfølelsen og lærer litt om Spania

Inkludert

  • henting og levering på flyplass
  • 6 netter på 3 eller 4 * Hotell i Lloret de Mar
  • alle frokoster, lunsjer og middager i store buffeter
  • håndballbaner for daglig trening i Lloret de Mar
  • 24 timers oppfølging av SpainActive guider
  • treningskamp med dommer og bane er inkludert
  • transport i h.h.t. program er inkludert
  • opsjon (Heldagstur til Barcelona eller Girona)
  • Kan legge inn ekstra netter om ønskelig

For de som ønsker kan vi lage en treningsleir pakke med ekstra netter, vil det koste 745 NOK per natt inklusiv trening

PAKKEN

Dere bor i Fenals området i den sydlige delen av Lloret de Mar. Hotellene vi bruker er 4**** og har alle meget sentral beliggenhet med gåavstand til shopping, cafeer og et "stenkast" fra stranden. Vi har valgt å bruke Fenals fordi det er et vakkert sted. Pakken inneholder 6 netter.  Tur til Barcelona, shoppingtur til Barcelona, paintball og Waterworld osv.

SPORTSLIG

Håndballbanene vi vanligvis benytter på treningsleire er i gåavstand fra hotellet. Om en sportslig aktivitet finner sted utenfor Lloret , vil bussen vi leier inn dekkes av SpainActive. Vi kjenner denne delen av Spania veldig godt og har mye kontakter. Vennskapskamp er garantert fra vår side. Håndball er stort i Spania. Kun fotball er større. VM ble avholdt i Granollers i 2013. Motstand er avhengig av ditt nivå. Det er en positiv opplevelse å komme til en mindre spansk by og spille mot det lokale laget. God stemning. Katalonia er et vakkert sted med sterke sportslige tradisjoner. 

TRANSPORT

Vi henter gruppen på flyplassen og leverer etter avsluttet opphold. Det samme gjelder for evt. andre aktiviteter gruppen ønsker å gjennomføre. Bussene er meget moderne og komfortable. Vi har valgt å legge inn litt ekstra her for at denne delen skal bli så bra som mulig. Bussen er det perfekte tidspunktet for ledere osv å snakke til gruppen. Alle bussene har air-con , mikrofon, nedfellbare seter samt setebelter etc. 

HOTELL

Hotellene vi har avtale med er alle 4 stjerners og ligger sentralt i forhold til shopping, innen 200 m fra hverandre og like ved stranden i Lloret de Mar. Hotellene serverer maten i f.a. store bufféter med variert mat samt at de har et hjørne der en kokk lager egne saker man ber om. Alle hotellene har eget svømmebasseng og store ute arealer. Hotellene har også bar-cafe der man til enhver tid kan bestille det man ønsker. 

håndball Treningsleir i Barcelona Spania