Granollers Cup Internasjonal Håndballturnering

MEGET KOMPLETT LØSNING 6 netter Fra 4495 NOK

Antall dager er fleksibelt

Håndball cupen i Granollers har blitt en gjenganger. Turneringen, med ca. 400 påmeldte lag, er godt kjent innen håndballen. Banene ligger i byen Granollers. Spanias "håndballhovedstad". Selve turneringen er fra torsdag til søndag siste uke i juni. Turneringen ble førte gang gjennomført i 1998. “Granollers Cup” blir organisert av håndballklubben “Club Balonmano Granollers“ som er en av de 3 beste spanske klubbene.

  • henting og levering på flyplass
  • 6 netter på Hotell**** i Lloret de Mar
  • alle frokoster og middager i store buffeter
  • kjøring til alle Granollers Cup kampene (ingen andre kjører fra kamp til kamp)
  • trening før turneringen i Lloret de Mar
  • NYHET. Kom tidlig, spill treningskamper. Gåavstand.
  • 24 timers oppfølging av SpainActive guider
  • vi kan arrangere tur til badeland, paintball, Barcelona, shopping osv.

 

PAKKEN

Dere bor i Lloret de Mar som er en vakker turistby ved stranden. Hotellene vi bruker er 4**** og har alle meget sentral beliggenhet. Vi har valgt å bruke Lloret de Mar fordi det er det nærmeste vakre stedet med god forbindelse til motorvei/Granollers.

Ideen er at man kan ha litt ferie før turneringen begynner. For de som ønsker kan vi lage en pakke med 5,7 eller 8 netter. Småsøsken og foreldre blir ofte med og har det like fint som de som spiller. En trening er inkludert.  En ekstra natt koster 595 NOK. 

TURNERINGEN

De aktive utøverne er mellom 10 og 20 år gamle og kommer fra hele verden. Det er mer enn 15 land representert og ca 380 lag. Turnering gjennomføres i den Katalanske byen Granollers der håndball VM var i 2013. Kampene er 2*15 min og puljene er på 6 lag. Dere spiller m.a.o. 5 kamper de tre første dagene. Ca. 40% kvalifiserer seg til sluttspillet på søndagen. 

Granollers Cup Turneringsprogram: 

Kom tidlig, tren eller spill kamp
Onsdag – åpningsseremoni
Torsdag – gruppespill
Fredag – gruppespill
Lørdag – gruppespill
Søndag – sluttspill/finaler

Aldersklasser: Gutter & Jenter U21-U18-U16-U14-U12

TRANSPORT

Bussene er meget moderne og konfortable. Bussen er det perfekte tidspunktet for ledere osv å snakke til gruppen. Alle bussene har air-con , video, mikrofon, nedfellbare seter samt setebelter for alle. Barcelona ligger 60 min m buss til hotellet

HOTELL

Hotellene vi har avtale med ligger sentralt i forhold til shopping, innen 200 m fra hverandre og like ved stranden i Lloret de Mar. Hotellene serverer maten i f.a. store buffeter med variert mat samt at de har et hjørne der en kokk lager egne saker man ber om. Alle hotellene har eget svømmebasseng og store utearealer. Hotellene har også bar-cafe der man til enhver tid kan bestille det man ønsker. Man kan bytte lunsj og middag om hele gruppen er med på dette.

Granollers Cup Internasjonal Håndballturnering