2025 Granollers Cup Internasjonal Håndballturnering

MEGET KOMPLETT LØSNING: skriv en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for et tilbud

Antall dager er fleksibelt

2025 Turneringsdatoer 26 Juni. - 29. juni, torsdag til søndag.

Håndball cupen i Granollers har blitt en gjenganger. Turneringen, med ca. 400 påmeldte lag, er godt kjent innen håndballen. Banene ligger i byen Granollers. Spanias "håndballhovedstad". Selve turneringen er fra onsdag til søndag, siste uke i juni. Håndball cup ble førte gang gjennomført i 1998. “Granollers Cup” blir organisert av håndballklubben “Club Balonmano Granollers“ som er en av de 3 beste spanske klubbene.

  • henting og levering på flyplass
  • 6 netter på Hotell***/**** i Lloret de Mar eller Calella de Mar
  • alle frokoster og middager i store buffeter
  • kjøring til alle Granollers Cup kampene (ingen andre kjører fra kamp til kamp)
  • 24 timers oppfølging av SpainActive guider
  • vi kan arrangere tur til badeland, paintball, Barcelona, shopping osv.

 

PAKKEN

Dere bor i Lloret de Mar som er en vakker turistby ved stranden. Hotellene vi bruker er 3*** eller 4**** og har alle meget sentral beliggenhet. Vi har valgt å bruke Lloret de Mar/Calella de Mar fordi det er det nærmeste vakre stedet med god forbindelse til motorvei/Granollers.

Ideen er at man kan ha litt ferie før håndball cup begynner. For de som ønsker kan vi lage en pakke med 5, 6, 7 eller 8 netter. Småsøsken og foreldre blir ofte med og har det like fint som de som spiller. En trening er inkludert. 

TURNERINGEN

De aktive utøverne er mellom 10 og 20 år gamle og kommer fra hele verden. Det er mer enn 15 land representert og ca 380 lag. Håndball cup gjennomføres i den Katalanske byen Granollers der håndball VM var i 2013. Kampene er 2*15 min og puljene er på 6 lag. Dere spiller m.a.o. 5 kamper de tre første dagene. Ca. 40% kvalifiserer seg til sluttspillet.

Påmeldingsgebyret til BM Granollers betales for dere om ønskelig.

Granollers Cup Turneringsprogram 25 Juni.- 29 Juni: 

Kom tidlig, tren eller spill kamp
Onsdag – åpningsseremoni
Torsdag – gruppespill
Fredag – gruppespill
Lørdag – gruppespill
Søndag – sluttspill/finaler

Aldersklasser: 

Gutter/Jenter født 04-05-06
Gutter/Jenter født 07-08
Gutter/Jenter født 09-10 
Gutter/Jenter født 11-12

TRANSPORT

Bussene er meget moderne og konfortable. Bussen er det perfekte tidspunktet for ledere osv å snakke til gruppen. Alle bussene har air-con , video, mikrofon, nedfellbare seter samt setebelter for alle. Barcelona ligger 60 min m buss til hotellet

HOTELL

Hotellene vi har avtale med ligger sentralt i forhold til shopping, innen 200 m fra hverandre og like ved stranden i Lloret de Mar. Hotellene serverer maten i f.a. store buffeter med variert mat samt at de har et hjørne der en kokk lager egne saker man ber om. Alle hotellene har eget svømmebasseng og store utearealer. Hotellene har også bar-cafe der man til enhver tid kan bestille det man ønsker. Man kan bytte lunsj og middag om hele gruppen er med på dette.

FLY

Tidlig bestilling gir gode priser på flybilletter. Hele turen burde komme på mellom 7500 NOK og 9000 NOK når man har lagt til flybiletten.  Vi hjelper til med flybiletter om ønskelig eller setter dere i kontakt med vår partner. 

Barcelona 60 min m buss til hotellet.

Granollers Cup Internasjonal Håndballturnering