Internasjonal Veteran Håndballturnering i Spania

"Euro Masters", Spania 22.-26.06.22
(I samarbeid med det europeiske håndballforbundet) 

MEGET KOMPLETT LØSNING 6 netter 4695 NOK (uten fly) (dere velger selv lengden på oppholdet)

  • henting og levering på flyplass
  • 6 netter på Hotell**** i Lloret de Mar
  • alle frokoster og middager i store buffeterConfigure Edit Screen
  • kjøring til alle kampene
  • extra trening i Lloret de Mar
  • 24 timers oppfølging av SpainActive guider
  • vi kan arrangere tur til Barcelona, shopping osv.

PAKKEN

Dere bor i Fenals området i den sydlige delen av Lloret de Mar. Hotellene vi bruker er 4**** og har alle meget sentral beliggenhet med gåavstand til shopping, cafeer og et "stenkast" fra stranden. Vi har valgt å bruke Fenals fordi det er det nærmeste vakre stedet med god forbindelse til motorvei/Granollers. Det er også det første stedet oppover kysten med stranden uberørt av tog/vei konstruksjon. Det er verdt de ekstra 5-10 minuttene i buss. Pakken inneholder 6 netter. Ideen er at man kan ha litt ferie før turneringen begynner. For de som ønsker kan vi lage en pakke med ekstra netter, vil det koste 695 NOK per natt. Tar gjerne med barn og venner. De har det like fint som de som spiller. En trening er inkludert i prisen.

Noen vil kanskje se på muligheten for å spille VETERAN turnering først for deretter å delta på Granollers Cup med ungdommen. (Begynner 24.6.2021)

TURNERINGEN

Selve turneringen er fra onsdag 23 juni til søndag 26 juni . Den varer i 4 dager. Arrangør er håndballklubben “Club Balonmano Granollers“ som er en av de 3 beste spanske klubbene. Turneringen gjennomføres i den Katalanske byen Granollers der håndball VM var i 2013. Påmeldingsgebyret til EHF i 2021 var 100 Euro per lag og 72 Euro per spiller. Som inkluderer velkomstmiddag og åpningsseremoni 22 Juni.

TRANSPORT

Vi henter gruppen på flyplassen og leverer etter avsluttet opphold. Bussen kommer og henter gruppen hver dag foran hotellet på vei til Granollers. Det samme gjelder for evt. andre aktiviteter gruppen ønsker å gjennomføre. Bussene er meget moderne og komfortable. Vi har valgt å legge inn litt ekstra her for at denne delen skal bli så bra som mulig. Bussen er det perfekte tidspunktet for ledere osv å snakke til gruppen. Alle bussene har air-con, mikrofon, nedfellbare seter samt setebelter for alle. Aldersklasser: Menn over 35 & Kvinner over 33 Menn over 45 & Kvinner over 43 Menn over 50 Menn over 55

HOTELL

Hotellene vi har avtale med er alle 4 stjerners og ligger sentralt i forhold til shopping, innen 200 m fra hverandre og like ved stranden i Lloret de Mar. Hotellene serverer maten i f.a. store buffeter med variert mat samt at de har et hjørne der en kokk lager egne saker man ber om. Alle hotellene har eget svømmebasseng og store utearealer. Hotellene har også bar-cafe der man til enhver tid kan bestille det man ønsker.

FLY

Tidlig bestilling gir gode priser på flybilletter. Man kan ta en gruppebestilling eller kjøpe online. Eventuelt kan dere benytte en dyktig partner spainactive har samarbeidet med i mange år. Barcelona 60 min m buss til hotellet.